Ta vara på tiden..



Blev en fullmatad dag häromdan (som så många andra dagar)...

Dagen började med att jag steg upp klockan 4!! Tydligen räckte 4 timmars sömn så det var bara upp och studsa. Redan klockan 6 hade jag utfört en massa "bra-att-ha-gjort-bort-saker".
Full av energi slängde jag mig till arbetet men vid 2-tiden hade jag tagit ledigt för ett besök med "min" pojke på Migrationsverket i Boden. I bilen hade vi "styrkesamtal" och testade olika framtidsscenarier.

Efter 1,5 timmar var det hemresa igen men då fick vi stanna och göra lite gympaövningar eftersom min light-sömn gjorde sig påmind och mina ögonlock mest bestod av betong. Vi måste ha ha utgjort en pikant syn där vi stod vid vägkanten och hoppade och stretchade sjungandes Waka-Waka...

Sen mitt sällskap landat hemmavid så sladdade jag in på en av stadens bilskolor för att prata om säkerhet för de lyssnande eleverna som går snöskoterutbildning. Engagerade ungdomar med bra frågor.

Sen ringde min lillasyster och menade att Zlatan ringt och tyckte att jag skulle följa med henne på stadens sportbar för att se match han deltog i, Milan-Barcelona. OKEY då! 

Sent på kvällen var det enda som höll ihop mig i ett stycke mitt smink, hade min foundation krakelerat hade jag ramlat ihop av trötthet. Tur att matchen slutade 0-0, hade inte orkat vråla.
Nästa morgon blev det sovmorgon till klockan 6...

Visa fler inlägg