Tillbaka

Har gjort ett besök där jag tidigare bodde under 11 år.
Ett paradis mitt i skogen utan grannar så långt ögat når, bara skog, ängar, vilda djur och fåglar.
Det är sålt sen 10 år tillbaka till en familj från Kiruna som gör korta besök varje sommar.
 
Det är också gamla hemstället för Rune 86 år som byggt upp en "koja" och en grillkåta i vägkorsningen intill, allt för att kunna besöka trakterna i närheten av sitt barndomshem.
Han besökte oss ofta under vår period i huset och gillade att "komma tillbaka" som han sa. Så vi har skrattat tillsammans med honom när han berättat hyss och roliga upptåg han ställt till med. Vi var inte sen att hänga på och han blev utsatt för många galna upptåg vilket han gillade.
Han fick bl.a. parkeringsböter på rutan av oss (in the middle of nowhere!) och han gav tillbaka med att meddela att en av byggnaderna på gården (vilken han satt upp själv i yngre dar!) nog stod på fel sida av tomtgränsen. Spjuvern! 
 
Det var han som fick mig att ta steget och åka förbi platsen efter nästan 10 år sen jag bodde där. Det var ett stort steg att ta.
Han har uppmanat mig att åka dit för att koka kaffe och bara sitta och njuta i solen. Det gjorde jag i helgen och det var en bra känsla. Bara jag, tystnaden, stilla och vacker fågelsång, precis som jag minns det.
Visa fler inlägg