3,7 plagg per minut




Ja herregud vad mycket tjejer, kvinnor, kärringar, flickor, brudar, pinglor, bratz som sprang runt på stan ikväll!  Det var Tjejkväll med kvällsöppna butiker! Helt galet..

Jag stod ut i cirka 45 minuter, då hade jag lyckats inhandla 2 fleecetröjor och en mössa. Det var 1 plagg/kvart. 
Sonen lyckades betydligt bättre häromdan. Då inhandlade han 3 skjortor och 4 tröjor på 26 minuter! Alltså 3,7 minuter/plagg. För övrigt konstaterar jag att det nog blir några år till nästa gång han besöker en klädbutik, han trivs betydligt bättre i skgen bland älgar, tjädrar, rävar. Gärna i sällskap med sitt gevär och långt från stadens puls.

Skrattade åt de 2 damerna som pratade så intensivt i rulltrappan så de glömde kliva av. De hamnade i en hög tillsammans med armar och ben i en härva. Jag vred mig runt i ett kvävt gapskratt samtidigt som jag smidigt hoppade över damerna som låg där med 1000 shoppingpåsar... Är det därför det heter Shop until you drop? 

Nää, nu är det dags att packa fiskeväskan och dra på mig gummistövlarna för nu blir det fiske i helgen. Jag är dock trendigt klädd vid vattenbrynet med skogsgrön fleecetröja matchat med camouflagebyxor. Till detta bär jag accessoarer som kosa, kniv och pannlampa. 
Because I´m worth it!

FEL FEL FEL! Rättelse: Det skall naturligtvis vara 3,7 minuter per plagg!

 
Visa fler inlägg